Noua generatie de indicatori de greutate si pc-uri DIBAL

Am actualizat indicatorii de greutate industriala si PC-urile din seria VT 1200 si PC 1200, care sunt caracterizate prin puterea, rapiditatea de raspuns si design-ul robust al acestora.

DIBAL a dezvoltat aceste produse pentru nevoile de management si de informare pe tot parcursul procesului de productie, dar, de asemenea, in ceea ce priveste conditiile de lucru si de curatare.

Aceste sunt cele 3 avantaje princepale ale noii generatiii:

 

1. Mai multa putere si marirea timpului de raspuns

Noile echipamente au un procersor Intel Celeron sau Intel i3, in functie de cerintele clientilor, au o memorie de 4 GB si un SSD. In plus, acestea sunt echipate cu Windows 10. Scopul este de a sprijini ERP, MES si alte aplicatii.

 
2. Mai robust
 
Aceasta generatie are certificatele IP65 si IP67 impotriva intrarii agentilor externi: Praf si apa. Ambele certificate asigura ca echipamentul este complet rezistent la praf; in cazul IP65, de asemenea, certifica faptul ca acestea sunt protejate impotriva jeturi continue de apa, iar IP67 asigura ca acestea sunt protejate împotriva scufundarilor temporare.

Noua generatie a fost conceputa pentru a functiona in cele mai solicitante medii de lucru (intre 0ºC și 40ºC si pana la 99% umiditate) si de curatare.

3. Noi functionalitati de cantarire si etichetare pentru medii industriale

Acest produs ofera, de asemenea, un software de cantarire si etichetare pentru acei clienti care nu au propria aplicatie. Acest software are functionalitati specifice destinate companiilor care furnizeaza comercianti cu amanuntul de produse alimentare.