PRODUS NOU DIBAL: CANTAR PC CU IMPRIMANTA DE ETICHETA 3''

DIBAL, produce cantare comerciale cu sau fara eticheta si solutii automate de cantarire si etichetare din 1985. Acesti 35 ani au fost intotdeauna marcati de acelasi spirit: Utilizarea celor cinci simturi pentru a identifica noi cerinte si nevoi ale clientilor, anticiparea acestora si adaptarea echipamentelor noastre la aceste cerinte. 

Aceasta este originea evolutiei, inclusiv una dintre cele mai recente: Cantarele noastre PC cu imprimanta de eticheta de 3″, aproximativ 75 milimetri.

Comerciantii din intreaga lume se confrunta cu multiple provocari care impiedica dezvoltarea si diminueaza rentabilitatea punctelor de vanzare.

Solutia la toate aceste probleme reprezinta cantarele PC Dibal CS 1200 – avand technologie noua, flexibilitate, cu posibilitate de integrare facila cu diferite aplicatii software de vanzare, gestiune.

Echipamentele sunt prevazute cu arhitectura PC puternica, sunt extrem de intuitive (datorita ecranului touch screen si meniului simplu al aplicatiei software) au design modern, pot fi conectate cu alte cantare Dibal sau PC/POS pentru a trimite si primi date si actualizari.

Afisajul pentru client este un instrument de comunicare atractiv pentru a prezenta imagini si video promotionale, ajuta la un mai eficient management al promotiilor si o mai buna vizibilitate a acestora.

Optional : cititor cod bara incorporat, reduce timpul si erorile in procesul de vanzare prin citirea rapida si precisa a codurilor de bara. Optimizeaza spatiul in magazin datorita dimensiunilor reduse si integrarii perfecte in cantar.

DIBAL, s-a straduit intotdeauna sa ofere clientilor cantare electronice comerciale, care ofera performante optime in toate fazele de cantarire, inclusiv de imprimare finala. Deocamdata, imprimanta noastra de etichete de 3″ a fost dezvoltata pentru gama premium, cantar PC. Cantarele cu imprimanta eticheta din gama premium ofera posibilitatea de a folosi si rola eticheta continua (linerless) in aceasta situatie lungimea etichetei poate fi ajustata in functie de cantatitatea de informatii care trebuie tiparita.

DIBAL CS 1200 revolutioneaza comertul modern.

Dispunem de o echipa specializata, dedicata consilierii clientiilor pentru a alege solutia optima fiecarei activitati, activitati comerciale si nu in ultimul rand activitatii de configurare, instalare, asistenta tehnica si intruire.