Skip to content

Actualizarea etichetelor electronice din magazin – acum la un click distanță

Creșterea numărului de site-uri de comerț electronic a reprezentat o amenințare pentru comercianții cu amănuntul tradiționali, ceea ce a determinat aceste magazine fizice să caute strategii alternative care sa le permită să se ridice la înălțimea provocării concurenților lor.
Cu ajutorul tehnologiei, magazinele fizice pot fi transformate în spații dinamice care pot oferi experiențe personalizate, interesante și moderne clienților.
Majoritatea magazinelor fizice tradiționale se confruntă cu o multitudine de probleme când vine vorba despre etichetarea produselor la raft si de actualizarea prețurilor, setarea promoțiilor sau realizarea inventarului și reaprovizionarea, precum si pregătirea si expedierea comenzilor online, în cazul magazinelor de comerț electronic.

Etichetele electronice de raft – o soluție optimă

Etichetele de raft de astăzi sunt mai mult decât niște afișaje de preț.
Pentru mulți, capătul de raft reprezintă o poziționare de prim rang: fiind la nivelul ochilor consumatorului, există atât de mult potențial în acest domeniu, chiar dacă măsoară doar câțiva centimetri pătrați.

etichete electronice

Care sunt cele mai eficiente etichete electronice de raft

Printre cele mai eficiente etichete electronice inteligente de raft înâlnim SOLUM, companie-satelit a Samsung, cu o experiență de peste 45 de ani în tehnologiile și dispozitivele de comunicații wireless, a redefinit ce pot face rafturile pentru proprietarii de magazine, pentru managerii de depozite dar mai ales pentru clienți.

SOLUM oferă soluții inovatoare de etichetare și semnalizare a raftului concepute și optimizate pentru a spori în continuare eficiența, conectivitatea și profitabilitatea generală a operațiunilor de vânzare cu amănuntul și industriale. In urma cu 10 ani, SOLUM a intrat pe piață cu un produs considerat avangardist și înainte de vremea sa: o etichetă electronică de raft cu un afișaj de hârtie electronică. SOLUM a crescut rapid de atunci, producând etichete pentru giganții globali de retail, cum ar fi LOBLAW, REWE, TESCO, MACY’S, și multi altii, furnizand peste 86+ milioane de etichete electronice de raft în peste 35 de țări și peste 8.000 de magazine în întreaga lume.

etichete electronice

Cum vă eficientizează activitatea etichetele electronice de raft?

 • In primul rând, utilizând etichetele electronice se reduce timpul necesar pentru actualizarea preturilor iar angajații magazinelor nu mai trebuie să înlocuiască etichetele de preț din hârtie, ci se pot concentra mai mult timp pe serviciul pentru clienți și asistență. Cu SOLUM ESL, se pot actualiza prețurile peste noapte pentru toate magazinele, astfel ca puteți modifica in 5 minute peste 3000 de etichete.
 • In al doilea rând, punerea in practica a campaniilor de discount-uri se face rapid si fără erori manuale în afișarea preturilor. De asemenea, se pot programa modificări de preț în timpul zilei pentru a oferi prețuri dinamice de magazin, pentru a îmbunătăți și eficiența și pentru a crește vânzările.
 • In al treilea rând, puteți controla din serverul central produsele care se aproprie de termenul de expirare pregătind astfel din timp diferite strategii de vânzare pentru acestea.
 • In al patrulea rând, gestionarea inventarului este mult mai facilă. Deoarece informațiile despre inventar sunt acum digitale, angajații sunt acum mult mai capabili să localizeze unde trebuie să meargă stocul, sa îmbunătățească reaprovizionarea și retururile. Aceste informații despre inventar pot fi conectate și la magazinul online daca exista, astfel încât onorarea comenzilor prin intermediul site-ului magazinului tău poate fi gestionată cu ușurință.
 • In al cincilea rând, Etichetele electronice sunt o soluție sustenabilă, fără consum de hârtie si necesar hardware & consumabile pentru sprintarea etichetelor tradiționale. Astfel că, prin utilizarea acestora compania Dvs poate contribui la:
  • Reducerea risipei de alimente
   Cu actualizări în timp real, controlul stocurilor și gestionarea termenului de valabilitate, companiile sunt capabile să urmărească produsele perisabile și să adapteze automat prețurile în raport cu datele lor de vânzare.
  • Promovarea operațiunilor fără hârtie
   Etichetarea fără hârtie este unul dintre multele eforturi pe care companiile le fac pentru a fi ecologice. Acest lucru reduce consumul de hârtie al companiei cu aproape 90% în timp ce raționalizați și automatizați operațiunile și reduceți costurile pe termen lung.
  • Reducerea consumului de energie
   Gama noastră Newton are o durată de viață a bateriei de 10 ani, ceea ce înseamnă (printre altele) mai puține substanțe chimice toxice în depozitele de deșeuri. Reducerea consumului de energie economisește bani companiei și reduce emisiile de gaze cu efect de seră care contribuie la schimbările climatice.

Domenii de utilizare pentru etichetele electronice inteligente Newton by SOLUM

Etichetele electronice inteligente SOLUM pot fi utilizate in domenii precum:

Retail

 • actualizarea imediată a mii de prețuri la o simplă apăsare de buton
 • administrarea fără efort a promoțiilor de preț
 • eliminarea erorilor
 • afișarea unor informații suplimentare

Logistică

 • permit scurtarea fazelor de picking
 • eliminarea erorilor la expediții
 • timpul de picking mai mic
 • locațiile din depozite devin mai dinamice

Producție

 • elimină erorile la expediții/picking
 • scurtează timpul de picking
 • dinamizează locațiile din depozite

Descoperă acum puterea SOLUM de a-ți digitaliza afacerea!

Etichetele electronice de la SOLUM – Dimensiuni multiple, posibilități nelimitate!

Intrați în legătură cu noi!

 

SCALE EXPERT SRL, unul dintre cei mai importanți importatori de echipamente și soluții de cântărire din România, cu o experiență de peste 20 de ani, vă oferă o gamă completă de echipamente și soluții de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale.
Deoarece într-un business precum cel din retail & FMCG sau HoReCa, serviciile after-sales sunt extrem de importante, service-ul în garanţie și post-garanţie este asigurat prin personal specializat SCALE EXPERT, precum și prin companii partenere la nivel naţional cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei echipamentelor din portofoliul nostru: cântare electroniceplatforme de cântărireechipamente industrialesisteme POS, sau marcatoare de pret.

 

Pentru detalii suplimentare vizitați magazinul nostru online cantare-platforme.ro, contactați-ne la adresa de e-mail: sales@bpc.ro sau la telefon: 031 425 2014 sau 0744 369 659

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.