Skip to content

Alege echipamente ce susțin conceptul Zero Waste pentru un viitor fără plastic

Zero Waste – Si tu poți contribui la sustenabilitatea planetei!

Renunță la pungile de plastic sau alte recipiente poluatoare când mergi la cumpărături, le poți  înlocui  cu pungi de hârtie, săculeți textili, recipiente proprii din sticlă sau metal, reutilizabile sau compostabile.

Obținerea unui consum mai sustenabil, reducerea deșeurilor din plastic la cumpărăturile cotidiene si căutarea unor alternative mai ecologice ar trebui sa fie obiectivul nostru, al tuturor, pentru protejarea planetei și sănătății umane. Această provocare necesită un angajament din partea tuturor: atât, producători, furnizori, cât și clienți finali.

Zero waste

Ce presupune conceptul "Zero Waste"

Conceptul „Zero Waste” presupune utilizarea și gestionarea materialelor într-un mod in care se păstrează valoarea acestora, se reduce impactul asupra mediului înconjurător și se conservă resursele naturale. În acest sens, produsele trebuie reutilizate sau reciclate înapoi în natură sau pe piață.

Abordarea „ Zero Waste” reprezintă un cumul de acțiuni întreprinse pentru a evita utilizarea zilnică a ambalajelor din plastic și materialelor plastice de unică folosință. Prin aceasta se întrerupe ciclul producție/consum nesustenabil și risipitor. 

Trendul Zero Waste a început să se dezvolte și în România prin apariția câtorva magazine zero waste, atât fizice cat și online. Aceste magazine nu folosesc recipiente poluatoare, ci doar reutilizabile sau nu folosesc deloc, produsele sunt vândute vrac, sunt bio, eco-friendly și pe cât posibil, din producție locală.

Zero waste

Dibal a dezvoltat aplicația Zero Waste pentru cântarele comerciale cu etichetă și touchscreen

În sprijinul acestor antreprenori ce promovează conceptul fără deșeuri, producătorul de echipamente de cântărire DIBAL Spania a dezvoltat aplicația Zero Waste pentru cântarele comerciale cu etichetă și touchscreen din seria D900 și cântarele cu etichetă cu structură PC seria CS 1200, 2200.

Având ca scop reducerea deșeurilor din plastic în timpul cumpărăturilor, clienții pot utiliza recipientele proprii evitând astfel consumul masiv al pungilor de plastic.

Avantajele folosirii aplicației Zero Waste

Iată cei 5 pași simpli de urmat în procesul de cântărire Zero Waste:

  1. Cântărești recipientul gol pe cantar.
  2. Lipești eticheta tară pe recipientul gol.
  3. Umpli recipientul cu produsul pe care dorești sa îl cumperi.
  4. Scanezi eticheta tară și cântărești recipientul plin.
  5. Lipești eticheta cu greutatea netă pe recipientul plin.

 

Principalele avantaje ale aplicației ZERO WASTE dezvoltate de DIBAL, atât pentru companii, cât și pentru clienții finali, sunt:

 

  • Se reduce substanțial cantitatea de deșeuri din plastic
  • Aplicația este valabilă atât pentru zonele mari de distribuție cât și pentru afacerile mici
  • Se reduc costurile și se îmbunătățește rentabilitatea
  • Se îmbunătățește imaginea comerțului
  • Se îmbunătățește satisfacția clienților

 

Cumpărături fără plastic!

Contribuie și tu la reducerea poluării, alege să utilizezi în magazinul tău echipamente de cântărire și etichetare ce susțin conceptul Zero Waste.

Dacă vrei să primești mai multe informații, contactează-ne pe mail : sales@bpc.ro sau telefonic la numerele afișate pe site.

Scale Expert – unic importator în România de cântare DIBAL

SCALE EXPERT SRL, unul dintre cei mai importanți importatori de echipamente și soluții de cântărire din România, cu o experiență de peste 20 de ani, vă oferă o gamă completă de echipamente și soluții de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale.

Deoarece într-un business precum cel din retail & FMCG sau HoReCa, serviciile after-sales sunt extrem de importante, service-ul în garanție și post-garanție este asigurat prin personal specializat SCALE EXPERT, precum și prin companii partenere la nivel național cu care avem contract pentru asigurarea mentenanței echipamentelor din portofoliul nostru: cântare electroniceplatforme de cântărireechipamente industrialesisteme POS, sau marcatoare de preț.

 

 

Aveți nevoie de cântare electronice cu etichetare pentru afacerea dvs.?

Intrați în legătură cu noi!

 

Pentru detalii suplimentare vizitați magazinul nostru online cantare-platforme.ro, contactați-ne la adresa de e-mail: sales@bpc.ro sau la telefon: 031 425 2014 sau 0744 369 659

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.