Skip to content

Cântare electronice pentru Retail – cum alegem varianta optimă?

Cântare electronice pentru Retail? Da, fiecare industrie în parte necesită echipamente de cântarire în funcție de nevoile de cântărire. De aceea, fie că vorbim despre hipermarket-uri, supermarketuri sau mici magazine de cartier, toate acestea au în dotare cântare comerciale. Cântarele comerciale au scopul de a asigura o cântărire exactă, să fie ușor de folosit atât pentru clienți cât și pentru angajați, iar durata de utilizare să fie cât mai îndelungată. Bineînțeles, calitatea decide.

Cântare electronice pentru Retail – nevoi diferite de cântărire

Segmentul Retail este vast și cuprinde nevoi diferite de cântărire. Tocmai de aceea și opțiunile de alegere sunt variate. Puteți alege cântare electronice pentru Retail – simple, cântare cu etichetă sau cântare pentru a cântări cantități mari (150 – 300 – 600 de kg), folosite in special de catre comerciatii cu vanzare en-gross. In functie de business-ul caruia i se adresează cântarul, de domeniul de activitate si de fluxul clientilor, puteți face alegerea optimă.

În funcție de nevoile de cântărire, vom recomanda în cele ce urmează care sunt tipurile de cântare adaptabile fiecărui segment, astfel:

1. Cântar cu acumulator pentru vânzarea în piețe/târguri

Acest tip de echipament intră în lista de cântare electronice pentru Retail. Este un must have pentru toți aceia dintre dvs. care își desfășoară activitatea în piețe, târguri sau în oricare loc unde conectarea la o priză electrică este inexistentă. Astfel că pentru un flux relativ redus, (până la maxim 30 de kg) se recomandă un cântar cu accumulator, ce beneficiază de un acumulator incorporat. Un astfel de cântar cu acumulator este Cely SPC 30 Kg. Acesta este un cântar electronic făra imprimantă, cu acumulator intern și o autonomie de până la 70 de ore în funcție de numărul de cântăriri, dacă bateria a fost încărcată complet iar iluminarea din spate este oprită.

2. Cântar cu conexiune RS232 pentru magazine alimentare

Cantar DIBAL pentru magazine alimentare

Un sistem de gestiune complex, o aplicatie POS prin care se realizează atât vânzările cât și gestiunea din magazin trebuie să aibă în vedere folosirea unui cântar cu conexiune PC / POS. Acesta funcționează extrem de simplu, la cântărire se transmite greutatea produsului în programul de gestiune folosit, se tipărește automat bonul fiscal și se scade produsul din gestiune.  Un astfel de cântar electronic pentru zona Retail este și Cely PI-100 sau DIBAL G325.

3. Cântar cu etichetă

Cântarele cu etichetă sunt frecvent întâlnite în supermarketuri, în zonele cu autoservire și la raioanele de mezeluri și brânzeturi, pentru cântarirea si etichetarea produselor vrac. Pentru astfel de procese recomandat este Cântarul cu etichetă DIBAL Mistral, cântar care este integrat în majoritatea sistemelor de gestiune.

Cântare electronice cu etichetare

3. Cântar pentru vânzarea en-gross

Pentru activitatea de vânzare en-gross, acolo unde sunt cantități mari de marfă ce trebuiesc cântarite, este nevoie de cântare electronice cu o capacitate mai mare, de 150-300-500 de kg, în funcție de produsele care se comercializează – așa numitele cântare platformă. Acestea sunt ideale pentru utilizarea cu precadere în depozite, iar un astfel de cântar poate fi Cely MVC50M cu o capacitate de cântarire de 150 sau 300 de kg.

Ați văzut în cele de mai sus care sunt opțiunile principale de cântare electronice pentru retail. Știm că alegerea unui astfel de cântar nu este o decizie ușoară mai ales că trebuie avut în vedere o serie de variabile precum, numărul de clienți, capacitatea magazinului, dar și planurile de dezvoltare.

Pentru decizii optime, vă recomandam să apelati cu încredere la consultanți specializați din domeniu, pentru a putea lua cea mai bună decizie cu privire la afacerea Dvs.

Înainte de final...

SCALE EXPERT SRL, unul dintre cei mai importanți importatori de echipamente și soluții de cântărire din România, cu o experiență de peste 20 de ani, vă oferă o gamă completă de echipamente și soluții de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale.
Deoarece într-un business precum cel din retail & FMCG sau HoReCa, serviciile after-sales sunt extrem de importante, service-ul în garanţie și post-garanţie este asigurat prin personal specializat SCALE EXPERT, precum și prin companii partenere la nivel naţional cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei echipamentelor din portofoliul nostrucântare electroniceplatforme de cântărireechipamente industrialesisteme POS, sau marcatoare de pret.

Aveți nevoie de cântare electronice pentru Retail?

Intrați în legătură cu noi!

 

Pentru detalii suplimentare vizitați magazinul nostru online cantare-platforme.ro, contactați-ne la adresa de e-mail: sales@bpc.ro sau la telefon: 031 425 2014 sau 0744 369 659

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.