Skip to content

Cântar electronic cu etichetare – ce model alegi pentru magazinul tău ?

Cântar electronic cu etichetare. Echipamente necesare în orice magazin de preparate din carne, mezeluri, brânzeturi, măcelarii, pescării, cofetării, patiserii, supermarketuri si hipermarketuri. Față de cântarele electronice comerciale fără etichetare, acestea se deosebesc prin faptul că după cântărirea produselor, imprimanta integrată va genera o etichetă ce va fi lipită pe ambalaj.

Ce trebuie să iei în considerare înainte de a achiziționa un cântar electronic cu etichetare?

Atunci când achiziționezi un cântar electronic cu etichetă ia în considerare următoarele aspecte:

  • este foarte important să beneficiezi de consultanță de specialitate înainte de a lua decizia de achiziție.
  • verifică dacă ți se oferă asistență tehnică în garanție și post garanție în locația unde se află magazinul tău.
  • înainte de achiziționarea cântarului electronic cu etichetă verifică eticheta produsului, existența marcajelor necesare: M, CE, nr. aprobării de model. În așa fel te asiguri că poți efectua verificarea metrologică anuală (obligatorie).

Fiecare magazin, în special magazinele specializate, au anumite particularități și implicit nevoi diferite.  Pentru a veni în sprijinul antreprenorilor, producătorii de cântare electronice comerciale au luat în considerare o serie de funcții menite să simplifice procesele în cele mai bune condiții.

În cele ce urmează vă oferim câteva recomandări care te vor ajuta sa alegi modelul de cântar electronic cu etichetă potrivit magazinului tău.

Cântar electronic cu etichetare - unde le utilizăm?

Cântarele electronice comerciale cu etichetare se utilizează în magazine de carne, mezeluri, supermarketuri, hipermarketuri. Acestea sunt prevăzute cu imprimantă termică, rapidă care tipărește eticheta după cântărirea produsului. În memoria cântarului sunt programate toate produsele din magazin cu denumire, preț/kg, cod de bare, ingrediente, alergeni, date de trasabilitate, data ambalării, data expirării și multe alte informații. Cu ajutorul acestora se pot genera rapoarte de vânzări și gestiona stocurile.

Cântarele electronice cu etichetare pot fi integrate sau nu în aplicații software?

Cântarele electronice cu imprimantă de etichetă DIBAL se folosesc fie stand-alone, fie integrate în programul de gestiune pe care îl folosești în magazin. Acestea facilitează actualizarea prețurilor fără a întrerupe procesul de vânzare. În ceea ce privește integrarea, configurarea, programarea informațiilor care apar pe etichetă și utilizarea acestora se realizează ușor, meniul fiind intuitiv.

Cântare electronice cu etichetare - interconectare și configurare

Se pot interconecta mai multe cântare din magazin prin portul Ethernet TCP/IP.

Pentru programare, configurare punem la dispoziția clienților un pachet software special, creat de producătorul cântarelor, DIBAL. DFS + DLD, se folosește pentru programarea designului de etichetă, comunicare cu 1 cântar în mod local, configurare cântar, configurare etichetă, trimitere date în cantar, back up date din cantar.

Modele de cântare electronice cu etichetă  DIBAL disponibile: WIND 015 cu sau fără braț, WIND 025 cu sau fără braț, MISTRAL 525 fără braț, cu braț, double body sau autoservire, D955 cu ecran touchscreen de 12”.

În funcție de raionul din magazin unde va fi instalat, un cântar electronic cu imprimantă de etichetă poate fi de mai multe feluri:

  • Cântare electronice cu etichetă fără braț – se folosesc de obicei în spate, la etichetarea produselor înainte de a fi puse la vânzare (mezeluri, brânzeturi feliate și ambalate în casoletă). Modele disponibile: WIND 015 6/15 kg fără braț, WIND 025 6/15 kg fără braț, MISTRAL 525 6/15 kg fără braț.
  • Cântare electronice cu etichetă cu braț – se folosesc la vânzare pe tejghea, afișajul pentru client este vizibil, pe braț. Modele disponibile: WIND 015 6/15 kg cu braț, WIND 025 6/15 kg cu braț, MISTRAL 525 6/15 kg cu braț.
  • Cântare electronice cu etichetă cu tastatură elevată, corp dublu – sunt potrivite pentru raionul de carne, mezeluri, brânzeturi – vizibilitate mai mare – Modelul disponibil: Mistral 525 DoubleBody 6/15 kg
  • Cântare electronice cu etichetă cu panou autoservire – potrivite pentru raionul de legume-fructe. Funcționează în regim de autoservire. Modelul disponibil : Mistral 525 6/15 kg selfservice.
  • Cântare electronice cu etichetă cu platan suspendat – potrivite pentru raionul de pește. Modelul disponibil : Mistral 525 6/15 kg Hanging
  • Cântare electronice cu etichetare și touchscreen, modelele din seria D955 sunt singurele cântare de pe piață cu ecran tactil (touchscreen), fără structură PC. Sunt proiectate cu scopul de a optimiza procesul de vânzare. Îmbină avantajele ecranului tactil pentru vânzător cu cele ale displayului TFT pentru client. Pot rula mesaje promoționale, oferte speciale într-un dispozitiv multifuncțional, compact, cu design deosebit și tehnologie avansată.

În funcție de produsele comercializate ai nevoie de cântare electronice cu spațiu disponibil mai mare pentru tipărirea ingredientelor, alergenilor pe etichetă – în acest caz modelele potrivite sunt cele din seria WIND 025 sau Mistral 525.

Dacă ai un magazin unde timpul de așteptare mic la casa de marcat este foarte important, este recomandat cântarul din seria MISTRAL 525 unde schimbul de rolă etichetă se realizează rapid având sistem casetă.

 

 

Cântare electronice cu etichetare

Știm ca alegerea unui cântar nu este deloc facilă, mai ales când vorbim de cântarele comerciale cu etichetă disponibile în multiple variante. Trebuie sa ții cont de tipul și dimensiunea magazinului, spațiul disponibil, produsele comercializate, numărul de clienți, daca dorești sau nu afișarea de reclame dar și de planurile pe termen lung în ceea ce privește afacerea ta. 

 

Acum putem spune ca ești mai pregătit pentru a achiziționa cel mai bun cântar electronic cu etichetare. Cântare electronice cu imprimantă etichete, la prețuri competitive, găsești pe cântare-platforme.ro

Comandă cu încredere, garantăm calitatea echipamentelor. Spor la cumpărături!

Daca totuși încă nu ești hotărât care este cântarul electronic cu etichetă potrivit pentru magazinul tău, contactează unul dintre consultanții noștri pe adresa: sales@bpc.ro sau telefonic la numerele afișate pe site.

Scale Expert – unic importator în România de cântare DIBAL

SCALE EXPERT SRL, unul dintre cei mai importanți importatori de echipamente și soluții de cântărire din România, cu o experiență de peste 20 de ani, vă oferă o gamă completă de echipamente și soluții de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale.
Deoarece într-un business precum cel din retail & FMCG sau HoReCa, serviciile after-sales sunt extrem de importante, service-ul în garanţie și post-garanţie este asigurat prin personal specializat SCALE EXPERT, precum și prin companii partenere la nivel naţional cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei echipamentelor din portofoliul nostrucântare electroniceplatforme de cântărireechipamente industrialesisteme POS, sau marcatoare de pret.

Aveți nevoie de cântare electronice cu etichetare pentru afacerea dvs.?

Intrați în legătură cu noi!

 

Pentru detalii suplimentare vizitați magazinul nostru online cantare-platforme.ro, contactați-ne la adresa de e-mail: sales@bpc.ro sau la telefon: 031 425 2014 sau 0744 369 659

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.