Skip to content

Cum alegi cel mai bun cântar electronic digital?

În ziua de astăzi, un cântar electronic digital a devenit indispensabil în industria HoReCa, supermarketuri sau chiar la piața. Aceste este util începând de la măsurători precise, fie că ne referim la obiecte de greutate mica sau la obiecte mai massive, cum ar fi containere sau altele asemenea.

De asemenea, în momentul în care se dorește achiziționarea unui cântar electronic comercial, trebuie să se țină cont de anumite lucruri legate de acesta. Printre principalele aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere se numără capacitatea de cântărire sau viteza de imprimare a bonurilor și etichetelor. În cele ce urmează vom detalia cum poți alege cel mai bun cântar comercial.

Tipuri de cântare electronice în funcție de utilitate

În funcție de utilitatea pe care un cântar electronic o are, acesta poate fi de mai multe tipuri, de la cântare comerciale pentru magazine mai mici, piețe sau supermarket-uri.

În rândurile ce urmează vom prezenta câteva detalii despre fiecare cântar în parte, în funcție de utilizarea lui.

  • Cântar electronic pentru magazine mici: Acest tip de cântar este unul clasic, cu o capacitate redusă, specific magazinelor mici, de cartier.
  • Cântar electronic pentru supermarketuri: Acest tip de cântar este mult mai complex în comparație cu cel clasic. Principala diferență este reprezentată de faptul că acesta poate emite bonuri și etichete. De asemenea, acesta poate genera rapoarte privind gestiunea și vânzarea produselor, având funcția de conectare către un calculator sau un POS.
  • Cântar comercial pentru piețe sau vânzarea en-gross: Acest tip de cântar are capacitatea mai mare în comparație cu un cântar obișnuit, fiind utilizat în depozitele de marfă de orice fel.
Cantare electronice

Tipuri de cântare electronice în funcție de capacitate

De asemenea, pe lângă cântarele electronice comerciale care diferă în funcție de utilitate, mai există și cântare electronice care diferă în funcție de capacitatea acestora. Astfel, avem următoarele modele de astfel de produse:

  • Cântar electronic comercial cu capacitate mică – acest tip de cântar poate efectua efectua operațiuni până la 40 kg, fiind util în magazinele alimentare de cartier, dar și în supermarketuri.
  • Cântar electronic comercial de mare capacitate –  acest tip de cântar este dotat cu o platformă de 150 kg sau chiar și mai mare. Se pot cântări saci sau lăzi cu produse, fiind folosit la comercianții en-gross și depozite. De asemenea, cântarele de mare capacitate pot fi utilizate independent sau integrate într-o soluție de gestiune.
Cântare electronice

Despre Scale Expert – singurul importator în România de cântare electronice Dibal

Scale Expert este principalul importator al marilor producători de echipamente de cântărire, etichetare, sisteme POS și soluții fiscale la nivel mondial. Datorită seriozității și implicării de care au dat dovadă, portofoliul Scale Expert este vast, cuprinzând, așa cum am precizat, cei mai mari producători, printre care amintim: Dibal Spania, Posbank, Olivetti, Printex, SN Systems, Rotolificio RO.MA, Ratiotec și mulți alții.

De asemenea, în prezent, Scale Expert este unicul importator în România al produselor Dibal, Posbank și Olivetti. Pentru informații complete despre produse, solutii software, servicii, consultanță sau comenzi speciale, Scale Expert vă stă la dispoziție oricând. Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un e-mail la sales@bpc.ro.

De asemenea, în prezent, Scale Expert este unicul importator în România al produselor Dibal, Posbank și Olivetti. Pentru informații complete despre produse, solutii software, servicii, consultanță sau comenzi speciale, Scale Expert vă stă la dispoziție oricând. Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un e-mail la sales@bpc.ro.

Concluzie

Alegerea unui cântar nu este deloc ușoară. Așa cum ați observat în cele de mai sus, există mai multe variabile de care trebuie să se țină cont. Indiferent că vorbim despre capacitate sau utilitate, trebuie să analizați în perspectivă și să aveți în vedere mai multe aspecte: dimensiunea magazinului, numărul de clienți și, de asemenea, planurile pe care le aveți pe termen lung în ceea ce privește afacerea dumneavoastră.  No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.