Skip to content

Cum să alegeți un sistem POS potrivit pentru afacerea dumneavoastră?

Un sistem POS modern reprezintă cheia succesului în zilele de astăzi, fiind ca o graniță dintre lumea digitală și cea fizică. Cu numeroase funcții, sistemele POS ajută la înregistrarea și urmărirea comenzilor, scanarea produselor, gestionarea inventarului, dar și la procesarea plăților.

În cele ce urmează vom discuta despre ce reprezintă sistemele POS, ce accesorii includ, dar și care sunt avantajele pe care acesta îl poate aduce în compania sau firma dumneavoastră.

Avantaje sistem POS

Înainte de a enumera avantajele, este bine de știut faptul că un sistem POS poate fi găsit și sub alte denumiri precum POP (Point of Purchase) sau EPOS (Electronic Point of Sale). De asemenea, așa cum am precizat în paragraful anterior, un sistem POS oferă vizibilitate în timp real asupra stocurilor, istoricului achizițiilor, navigare online și renunțare la coș. Printre cele mai importante avantaje ale sistemului POS se numără:

  • Viteza: Un sistem POS ajută ca procesarea produselor să fie mai rapidă, astfel clienții nu vor mai sta mult la coada și veți avea vânzări mai mari.
  • Clienți fideli: puteți folosi date despre clienți pentru a le oferi servicii mai bune și programe de loialitate
  • Acuratețe: Cu ajutorul sistemului POS, veți reduce pierderile de inventar datorita datelor clare despre fiecare vânzare efectuată.
  • Vizibilitate: având informații despre cumpărăturile clienților, puteți ajusta stocurile din timp pentru a maximiza profiturile.
sisteme POS

Ce caracteristici trebuie să aibă un sistem POS bun?

Astfel, un sistem POS care îți va aduce succes în afacere, trebuie să:

  •       Răspundă la întrebările cumpărătorilor despre produse
  •       Facă recomandări pe baza istoricului de cumpărare
  •       Permită partenerilor magazinului să ofere un nivel mai ridicat de servicii pentru clienți, cu opțiuni complete
  •       Efectueze tranzacții complete de pe tablete sau de pe dispozitivele mPOS
  • Respectă cerințele EMV și PCI
Case de marcat

Sisteme POS All in One

După cum spune numele, un sistem POS All-In-One este format dintr-o singura componenta unitară. Se aseamănă cu un monitor micuț care încorporează hard disk-ul, procesorul, precum și celelalte componente ale computerului. Cel mai important avantaj pe care le oferă un astfel de echipament se referă la posibilitatea de conectare a multiplelor tipuri de periferice (imprimante fiscale, cititoare de coduri de bare și altele asemenea.

Unul dintre cei mai mari producători de astfel de sisteme este POSBANK Korea. Acesta este lider pe piața mondială, cu peste 20 ani de experiență în domeniul tehnologiei touch, sisteme POS all în one (AiO) extrem de puternice și performanțe, dedicate să facă față celor mai exigențe condiții de lucru din domeniile POS Retail și Horeca.

Așadar, prin focusul pe investiții în inovație, dar și cu mulți ani de experiență, POSBANK oferă sistem POS all-in-one, monitoare touch, imprimante POS și echipamente self-service precum terminale KIOSK, tablete, sisteme cash-back și alte soluții Android.

Despre Scale Expert – singurul importator în România de sisteme POS POSBANK Korea

Scale Expert este principalul importator al marilor producători de echipamente de cântărire, etichetare, sisteme POS Posbank și echipamente fiscale la nivel mondial. Datorită seriozității și implicării de care au dat dovadă, portofoliul Scale Expert este vast, cuprinzând, așa cum am precizat, cei mai mari producători, printre care amintim: Dibal Spania, Posbank, Olivetti, Printex, SN Systems, Rotolificio RO.MA, Ratiotec și mulți alții.

De asemenea, în prezent, Scale Expert este unicul importator în România al produselor Dibal, Posbank și Olivetti. Pentru informații complete despre produse, solutii software, servicii, consultanță sau comenzi speciale, Scale Expert vă stă la dispoziție oricând. Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un e-mail la sales@bpc.ro.

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.