Skip to content

Scale Expert – importator exclusiv în România DIBAL, POSBANK și OLIVETTI

De-a lungul timpului, Scale Expert a devenit principalul importator al marilor producători de echipamente de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale la nivel mondial. Datorită seriozității și implicării de care au dat dovadă, portofoliul Scale Expert este vast, cuprinzând, așa cum am precizat, cei mai mari producători, printre care amintim: Dibal Spania, Posbank, Olivetti, Printex, SN Systems, Rotolificio RO.MA, Ratiotec și mulți alții.

În cele ce urmează vom discuta despre serviciile pe care le oferim, dar și despre clienții noștri, subliniind importanța pe care ne axăm atunci când încheiem un parteneriat, dar și faptul că Scale Expert este unic importator în România al acestor produse.

Scale Expert importator echipamente retail

Cu ce se ocupă Scale Expert?

Așa cum am precizat, Scale Expert este o companie privată, ce a luat naștere în anul 2012. Principala misiune pe care o avem este importul şi distribuţia unei game complete de echipamente, consumabile pentru RETAIL, HoReCa și industria alimentară.

Întreaga gamă de produse Scale Expert, de la cântare electronice, platforme de cântărire, case de marcat, sisteme POS până la consumabile sunt importate direct din Germania, Spania, Italia, Bulgaria și Taiwan. În felul acesta, ne asigurăm de calitatea ridicată a produselor și, în același timp, de prețurile competitive de importator.

Case de marcat Olivetti

Gama de produse Scale Expert

Gama de produse Scale Expert este vastă, cuprinzând atât cântare comerciale, case de marcat, dar și consumabile. În cele ce urmează vom detalia fiecare produs în parte:

  • Cântare electronice

Cântare comerciale, cântare cu imprimare etichete (Dibal), sisteme complete de cântărire, ambalare, etichetare ce respectă noile reglementări privind etichetarea produselor, detectare metale.

  • Platforme de cântărire de la 60 Kg la tonaj extins (5 tone): din otel inox, 1-4 celule de cântărire, IP68, platforme de podea, îngropate, cu rampa, cu cârlig, etc.
  • Case de marcat – avizate conform noii legislații
  • Sertare de bani și consumabile: Role de hârtie și etichete autoadezive pentru toate tipurile de cântare și case de marcat.
  • Sisteme POS all-in-one și monitoare TouchScreen POSBANK
  • Soluții software: complete pentru gestiunea afacerii Dvs. (restaurante, supermarketuri, magazine, fast-food, hoteluri, pensiuni, baruri, clinici medicale, cabinete dentare, saloane SPA, saloane înfrumusețare, etc.).

Care sunt partenerii Scale Expert?

Dibal Spania

Dibal Spania este expert în soluții de cântărire și etichetare pentru sectorul retail și industrial. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, Dibal este lider în Spania pe piață cântarelor pentru retail și un nume de referință la nivel mondial, apreciat în peste 50 tari din Europa, SUA, Asia, America de Sud.

De asemenea, Dibal continuă să acorde o importanță deosebită susținerii unui nivel tehnologic ridicat. Aproape o treime din personal este dedicată dezvoltării de soluții de cântărire și etichetare pentru retail și industrie, în plus participă activ la numeroase proiecte inovative aprobate și susținute de organisme oficiale, precum Ministerul de Științe și Tehnologie sau Centrul pentru Dezvoltare Tehnologică Industrială (CDTI).

Posbank Korea

Posbank este producător corean de monitoare și sisteme POS touchscreen. Acesta este lider pe piața mondială, cu peste 20 ani de experiență în domeniul tehnologiei touch, sisteme POS all în one (AiO) extrem de puternice și performanțe, dedicate să facă față celor mai exigențe condiții de lucru din domeniile POS Retail și Horeca.

POSBANK este furnizor global de soluții pentru punctele de vânzare POS (Point of Sale), având peste 200 de clienți în peste 80 de tari. Prin focusul pe investiții în inovație, dar și cu mulți ani de experiență, POSBANK oferă sistem POS all-in-one, monitoare touch, imprimante POS și echipamente self-service precum terminale KIOSK, tablete, sisteme cash-back și alte soluții Android.

Multiplu premiat pentru excelența în design (premiul „Good Design 2017” și premiul „Reddot Award” 2017), POSBANK a fost onorat de către revânzători și industria retail cu premiul „2017 RSPA Vendor Awards of Excellence for Software and Hardware” pentru Excelența în furnizarea celor mai performanțe și eficiente echipamente POS.

Olivetti Italia

Olivetti Italia are experiență de peste un secol atât în Italia, cât și la nivel mondial, având un rol important în evoluția digitală din sectorul retail și ITC.

Portofoliul Olivetti cuprinde produse și soluții fiscale evoluate, gândite pentru automatizarea eficientă a proceselor comerciale. Casele de marcat Olivetti ce se remarcă prin calitate înaltă, design inovativ și funcții avansate, sunt proiectate pentru a raspunde celor mai exigente și sofisticate necesități ale clienților, garantând ergonomie, inovație, calitate și satisfacție la nivel înalt la punctul de vânzare.

Concluzie

În concluzie, după cum puteți observa, portofoliul de parteneri este variat, cu nume ce răsună în industrie. Astfel, se evidențiază faptul că Scale Expert pune accent pe implicarea cu responsabilitate și inovarea în domeniul echipamentelor de cântărit. În prezent, Scale Expert este unicul importator în România al produselor Dibal, Posbank și Olivetti. Pentru informații complete despre produse, solutii software, servicii, consultanță sau comenzi speciale, Scale Expert vă stă la dispoziție oricând. Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un e-mail la sales@bpc.ro.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.