Despre companie

SCALE EXPERT si-a inceput activitatea in anul 2012, preluand divizia de import si distributie a companiei BPC COM INTERNATIONAL srl, firma cu experienta de peste 20 de ani in domeniul echipamentelor profesionale pentru magazine, Retail, HoReCa si Industrie.

Datorita experientei sale vaste in domeniu, seriozitatii si efortului depus, SCALE EXPERT a fost ales importator exclusiv in Romania al DIBAL Spania, POSBANK Korea si OLIVETTI Italia, unii dintre cei mai importanti producatori de echipamente de cantarire, etichetare, sisteme POS si solutii fiscale la nivel mondial, reprezentand in aceasta calitate cu succes brandurile din portofoliu.
Cresterea cerintelor clientilor a determinat extinderea portofoliului de produse si solutii oferite astfel incat, SCALE EXPERT a devenit un furnizor de renume de echipamente profesionale in domeniu.
Produsele comercializate sunt importate direct din Spania, Italia, Germania, Korea, Bulgaria, asigurând antreprenorilor in cautare de echipamente si solutii performante, o calitate ridicata, la preţuri competitive de importator.
Deoarece intr-un business din domeniul Retail sau HoReCa, serviciile after-sales sunt extrem de importante, SERVICE-ul în garanţie și post-garanţie este asigurat prin personal specializat Scale Expert, precum si prin companii partenere la nivel naţional cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei echipamentelor. Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor si interventiilor in termen de 24-48 de ore!

MISIUNEA companiei

Este aceea de a deveni lider in furnizarea de echipamente si solutii pentru Retail, HoReCa si Industrie si un partener de cursa lunga pentru toti clientii nostri, prin transparenta, incredere, calitate si competitivitate.
Consolidam continuu pozitia noastra pentru a deveni una dintre cele mai importante companii din domeniul nostru. Pentru aceasta, mentinem parteneriate pe termen lung cu producatori de echipamente de renume mondial si dezvoltam continuu portofoliul cu tehnologii noi pentru a oferi clientilor nostri cele mai performante, inovative si actuale echipamente si solutii.
Misiunea noastra este de a moderniza dotarile comerciantilor din Romania cu cele mai noi, moderne si competitive echipamente necesare pentru desfasurarea corespunzatoare a businessului oricarui antreprenor.
  

VALORILE companiei
• CALITATE & TEHNOLOGIE – oferim doar produse de calitate si tehnologie moderna, recunoscute si certificate la nivel mondial
• FLEXIBILITATE – adaptam produsele si solutiile oferite conform nevoilor clientilor nostri prin consiliere responsabila.
• PARTENERIAT – sustinem succesul reciproc avand la baza increderea intre parteneri
 
 
PORTOFOLIUL DE PRODUSE
Importam si distribuim:
Cantare electronice, comerciale, cantare cu imprimare etichete, sisteme complete de cântărire, ambalare, etichetare, detectoare metale – DIBAL si CELY Spania
Platforme de cantarire, de la 60 Kg la tonaj extins (5 tone), din otel inox, 1-4 celule de cantarire, IP68, platforme de podea, ingropate, cu rampa, cu carlig etc. – DIBAL si CELY Spania
Sisteme POS all-in-one, monitoare touch, terminale Kiosk, tablete POS Android, sisteme Cash-back – POSBANK Korea
Case de marcat si imprimante fiscale – OLIVETTI Italia
Sertare de bani – SN SYSTEMS Italia
• Consumabile: Role de hartie (offset, dubluautocopiative, termice) si etichete autoadezive pentru toate tipurile de cantare, case de marcat, POS-uri, imprimante fiscale, taximetre, bancomate – RO.MA Italia si ROLLCO Bulgaria
• Numaratoare si verificatoare de bani – RATIOTEC Germania
• Articole birotica – OLIVETTI Italia si BETAM Italia

SCALE EXPERT si-a inceput activitatea in anul 2012, preluand divizia de import si distributie a companiei BPC COM INTERNATIONAL srl, firma cu experienta de peste 20 de ani in domeniul echipamentelor profesionale pentru magazine, Retail, HoReCa si Industrie.

Contact

© SCALE EXPERT SRL – 2020