Skip to content

Servicii

Scale Expert unic importator produse DIBAL, Olivetti

Servicii SCALE EXPERT

Experiența de peste 20 de ani în furnizarea de echipamente profesionale pentru magazine, Retail, HoReCa si Industrie ne-a determitat să recurgem la oferirea de servicii conexe. Ce vă putem oferi? Analizăm și înțelegem businessul, vă oferim o SOLUȚIE concretă – personalizată nevoilor dvs., o implementăm, vă oferim suport tehnic și mentenanță pe termen lung.

Soluții și servicii integrate de business

Scale Expert vă oferă mai mult decât un echipament, vă furnizează soluții și servicii integrate pentru optimizarea afacerii dvs.

Consultanță

Analizăm și înțelegem businessul, vă oferim consultanță personalizată menită să urmărescă optimizarea costurilor și oferirea un avantaj competitiv.

Service & mentenanță

Service-ul și mentenanța este asigurată prin personal specializat, precum si prin companii partenere la nivel naţional cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei echipamentelor.

Finanțare

Impreună cu partenerul nostru, GRENKE, oferim clienților nostri, persoane juridice și persoane fizice autorizate, soluția potrivită de finanțare în rate, pentru achizitionarea echipamentelor necesare

Aveți un hotel, restaurant, cafenea sau un supermarket? Indiferent de specificul activității dvs. avem echipamentele de care ai nevoie

Aveți nevoie de soluții și servicii integrate de business? Intrați în legătură cu noi!