Skip to content

BlueCash 50 – cea mai eficientă soluție mobilă de plată

BlueCash 50 – prima casă de marcat cu POS integrat și sistem de operare Android 10

BlueCash-50 este cu siguranță una dintre cele mai eficiente și sigure soluții atunci când vine vorba despre fiscalitate. Conectarea caselor de marcat la sistemul de comunicație ANAF a condus la o creștere a transparenței fiscale și la o simplificare a procesului de raportare. Toate aceste reglementări legislative au atras după sine evoluție, inovație în ceea ce privește soluțiile de eficientizare a activității. 

În acest context, Danubius, partener oficial Scale Expert, a lansat și avizat o soluție unică în România – casa de marcat cu POS bancar fiscal integrat, disponibilă tuturor agenților economici din România.

Soluția a fost realizată de către producătorul de case de marcat DATECS și a reușit să dezvolte și să lanseze o soluție integrată pe piață pentru încasări, aliniată legislației fiscale din România. Soluția reprezintă un prim pas în domeniul plăților cu și fără numerar, care funcționează cu sistem de operare Android, cu sistem de vânzare mobilă și sistem POS integrat, acoperind întocmai cerințele operatorilor economici. 

Diferențiatori soluție – BlueCash-50

BlueCash 50

Echipamentul BlueCash-50 este primul echipament de acest gen care încorporează într-un singur echipament – casă de marcat, terminal de plată cu cardul și cash, smartphone, imprimantă și cititor de coduri de bare. Aparatul poate fi conectat la software POS dezvoltat de diferite companii, astfel că operatorii economici nu vor fi nevoiți să facă modificări majore la trecerea către BlueCash-50.

În plus…

  • modem 3G sau 4G cu SIM de date încorporat;
  • Ecran tactil, ușor de utilizat pentru orice afacere din domeniul serviciilor, și nu numai;
  • Terminal de plată cu card, contactless sau cash;
  • Cititor de coduri de bare 2D și QR;
  • Camera frontală;
  • Imprimantă fiscală (Zebra)

Astfel, emiterea bonurilor fiscale nu mai este condiționată de existența mai multor echipamente, precum o tabletă/telefon, soluția integrand chiar și un scanner de cod de bare, fiind în același timp un echipament EFT POS autorizat PCI PTS 5.0.

Domenii de aplicabilitate pentru BlueCash-50

Această soluție de casă de marcat se adresează cu precădere pentru încasări din livrări, servicii, restaurante și orice business din domeniul Retail care are nevoie să emită bon fiscal și să încaseze cu cardul bancar pentru produsele sau serviciile oferite. 

Echipamentul este dotat cu un ecran color de 5.5 inch cu touchscreen, specificație ce îi conferă facilitate în utilizare iar faptul că are o autonomie considerabilă pe baterie îl face perfect pentru domeniul livrări. 

Înainte de final…

Îmbunătățirea continuă a business-ului începe cu înțelegerea proceselor operaționale și eficientizarea acestora. Performanța unei afaceri depinde de eficiența acestor procese efectuate în cadrul unei companii. 

Utilizând soluția BlueCash-50, personalizată afacerii tale, va deschide noi oportunități pentru eficientizarea fluxului de lucru și va putea îmbunătăți eficiența operațională. În acest fel, se garantează îndeplinirea tuturor obiectivelor organizaționale.

Aveți nevoie de optimizarea fluxurilor afacerii dvs.?

Intrați în legătură cu noi!

 

Pentru detalii suplimentare vizitați magazinul nostru online cantare-platforme.ro, contactați-ne la adresa de e-mail: sales@bpc.ro sau la telefon: 031 425 2014 sau 0744 369 659

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.