Skip to content

POSBANK lansează un nou concept inovator – POS Mazic, noul mod de a înțelege inovația

Gama de produse POS all-in-one Posbank are acum un nou campion –  MAZIC® POS ce oferă un design excelent, performanță ridicată și versatilitate maximă.

POSBANK Coreea, lider mondial în producția de terminale POS și terminale kiosk, a anunțat oficial lansarea unui concept inovator și a unui design nou, rafinat, contemporan pentru POS all-in-one, MAZIC.
Echipamentele POSBANK reprezintă soluția ideală de business pentru orice tip de afacere. Industriile țintă ale noului concept POS MAZIC sunt industria HoReCa, comerțul cu amănuntul și Entertaiment, deoarece acesta poate fi personalizat în funcție de caracteristicile specifice fiecărui domeniu în parte. MAZIC va îndeplini cerințele fiecărei industrii prin structura sa robustă din aluminiu turnat și designul atrăgător. Aceste caracteristici variate se adaptează oriunde, în orice spațiu în care clientul ar dori să utilizeze sistemul POS Mazic.

Prin ce se deosebește MAZIC de alte produse?

Design – stil contemporan, solid

MAZIC este dotat cu ecran din sticlă de duritate 7H cu tehnologie touch P-Cap maximizând astfel durabilitatea ecranului tactil. Structura solidă din aluminiu turnat sub presiune asigură fiabilitatea sistemului împotriva impacturilor externe neașteptate. Împreună cu orientarea variabilă a ecranului său de 15”, Mazic oferă unghiuri excelente de vizualizare a ecranului, păstrând în același timp un design compact și modern. Utilizarea ecranului tactil LCD rezistent la apă, cu o luminozitate de top ridică calitatea acestui produs.

Flexibilitate

POS Mazic
POS Mazic
POS Mazic

Structura pliabilă cu două balamale a sistemului POS Mazic permite instalarea acestuia în orice cadru comercial într-un mod flexibil. Balamaua dublă robustă asigură utilizare facilă și subliniază designul elegant. Atât înălțimea cât și unghiul de vizualizare pot fi ajustate pentru a face experiența utilizatorului unică, toate la îndemana utilizatorului. Având în vedere designul compact, pliabil necesită spațiu redus, ceea ce duce la minimizarea costurilor de transport.

Eficiență – cea mai usoară întreținere posibilă

MAZIC este proiectat cu caseta de sistem CPU interschimbabilă impresionantă. Se pot face astfel simplu și rapid activități de upgrade, întreținere sau reparații. Prin înlocuirea casetei CPU utilizatorii pot obține un echipament cu caracteristici superioare economisind insă costuri de achiziție pentru modele noi de POS, precum și costuri de logistică. În general, atunci când apar probleme sau se actualizează sistemul POS, utilizatorul trebuie să schimbe sau să repare întregul echipament. Cu toate acestea, ceea ce trebuie să faceți cu MAZIC este doar să schimbați sau să actualizați caseta de sistem. Puteți economisi bani și timp cu acest sistem inovator de la MAZIC.

Performanță la maxim

POS Mazic

Dotat cu cel mai recent model de procesor de înaltă performanță Intel® MAZIC asigură performanțe înalte și fiabilitate pentru a răspunde nevoilor celor mai complexe magazine cum ar fi rețelele mari de Retail. Noua unitate de stocare NVMe asigură performanțe de top pentru citirea datelor. Eficiența sistemului POS all-in-one MAZIC a fost îmbunătățită prin utilizarea componentelor de cea mai bună calitate și cele mai moderne tehnologii. Astfel sistemul MAZIC poate servi clienții mai rapid, cu o viteză crescută, cu eficiență, imbunătățind în același timp experiența clienților la casă.

Arhitectură modulară

POS Mazic

MAZIC este menit să simplifice conectivitatea. O cutie I/O externă oferă versatilitate maximă. Conectat printr-un cablu USB-C asigură performanță maximă permițând în acelasi timp utilizatorului să aleaga locația ideală de instalare, fară dezordine. Cutia externă este dotată cu mai multe porturi capabile să gestioneze o multitudine de echipamente periferice

Managementul căldurii-fără ventilator

MAZIC se mândrește cu un sistem extraordinar de gestionare a căldurii deosebit de eficient pentru a maximiza controlul temperaturii optimizând în același timp și dimensiunea produsului. Se absoarbe instantaneu căldura din cutia sistemului printr-un sistem inovator de conductor din cupru cu conductivitate termică ridicată menținând constant cea mai bună temperatură de funcționare. Este asigurată performanța de top chiar și în condiții grele de utilizare.

Multiple posibilități de montare

POS Mazic

MAZIC ca sistem POS all-in-one de ultimă generație, este un sistem POS diferențiat. Poate fi instalat în diferite locuri, în diferite moduri, cum ar fi asezat pe un blat, incorporat în blat, montat pe perete sau pe suport chioșc (opțional). Clienții vor experimenta stabilitatea și fiabilitatea MAZIC.

Caracteristici POS Mazic

  • Ecran LCD 15” cu rezoluție 1024 x 768, luminozitate 300 cd/m²
  • Caseta CPU schimbabilă
  • Design rezistent din aluminiu turnat sub presiune;
  • Protecție frontală împotriva stropilor;
  • Structura pliabilă cu balama dublă elegantă și robustă;
  • Opțional afisaj secundar VDF ( 2×20 linii) sau LCD ( 9.7”, 12.1” sau 15”);

 

Experimentați stabilitatea și fiabilitatea sistemului POS MAZIC!

 

SCALE EXPERT SRL, unic importator sisteme POS Posbank Coreea în România, cu o experiență de peste 20 de ani, vă oferă o gamă completă de echipamente și sisteme POS. În plus, deoarece într-un business precum cel din retail & FMCG sau HoReCa, serviciile after-sales sunt extrem de importante, service-ul în garanţie și post-garanţie este asigurat prin personal specializat SCALE EXPERT, precum și prin companii partenere la nivel naţional cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei echipamentelor din portofoliul nostru: cântare electronice, platforme de cântărire, echipamente industriale, sisteme POS, sau marcatoare de pret.

Aveți nevoie de sisteme POS pentru afacerea dvs.?

Intrați în legătură cu noi!

 

Pentru detalii suplimentare vizitați magazinul nostru online cantare-platforme.ro, contactați-ne la adresa de e-mail: sales@bpc.ro sau la telefon: 031 425 2014 sau 0744 369 659

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.